Legyen az év minden napján puha és bársonyos a bőröd gyantázás, borotválkozás vagy egyéb kémiai anyagok használata nélkül!

Jelentkezz újgenerációs végleges szőrtelenítő programunkra és
6-10 alkalom után nem kell többé a kellemetlen szőrszálak eltávolításával bajlódnod!

 

Mikor érdemes a lézeres szőrtelenítést választani?

Unod az állandó borotválkozást, gyantázást!
Kipróbáltad már az IPL-t, de nem hozta a várt eredményt.
Szeretnél minden pillanatban bársonyosan, sima bőrt
Megelégelted a visszatérő szőrtüszőgyulladásokat!
Megszabadulnál a kellemetlen területeken előforduló szőrszálaktól!

MILYEN NAGYSZERŰ A SIMA BŐR ÉRZÉSE! DE FOLYTON ELMÚLIK!

Amikor végigsimítva bőrödet, a megnyugtatóan sima felület tökéletessége eszedbe juttatja,hogy rendben vagy. A bőr ápoltsága helyreteszi a lelket is, a tökéletesen sima bőr sokunk számára a boldogság része, a jó közérzet szükséges feltétele. Ezzel szemben rendszeresen visszatér az érzés, hogy a sima bőr már a múlté, ismét megnőttek azok az átkozott pihék pont a legrosszabb heyeken.

ENNEK MOST VÉGE! MEGTALÁLTUK A MEGOLDÁST SZÁMODRA!!

Elysion-pro lézeres szőrtelenítés segítségével többé nem kell újra és újra alávetned magad az unalmas, néha akár fájdalmas kezeléseknek, és nem is kell bosszankodnod amiatt, hogy ismét kinőttek a szőrszálaid.

Ez a berendezés új korszakot nyit a kozmetika, a női szépségápolás történetében.

Az Elysion-pro egy olyan sokoldalú berendezés, amely lehetővé teszi az összes bőrtípus kezelését a legnagyobb precizitás érdekében. Hatásos tehát a világos és a sötét bőrszín esetében is , és lehetővé teszi a legfinomabb szőrszálak tartós eltávolítását még a kúra végén fennmaradó maradvány szőrszálakét is.

A kezelés segítségével:

  • nincs több szőrtüszőgyulladás
  • vége a fájdalmas, unalmas és ismétlődő gyantázásnak
  • borotválkozás utáni viszkető érzés már a múlté!
  • nincs többé bőrirritáció, amit a többi szőrtelenítő eljárás okozha

Milyen eszközzel

garantáljuk az eredményt?

A hatásos és jó eredményért a tartós-végleges szőrtelenítésben megbízható készülék szükséges. A Coccon Medical Elysion-pro lézeres szőrtelenítő platform, újgenerációs diódalézer, mely az orvostudomány legfrissebb fejlődésén alapul. Segítségével nincs korlátozva a fototípus, a szőr minősége, a test terület és az évszak sem. Maximális biztonsággal és hatékonysággal használható bármikor. Lebarnult bőrön is alkalmazható a kezelés bármely évszakban.

Az Elyson-pro készüléket kifejezetten tartós szőrtelenítésre fejlesztették és optimalizálták. Abszolút biztonságos módon a lézer a szőrszálak pigment anyagában kell elnyelődnie, majd a szőrszálak belsejébe vezeti a hőt, amely ennek hatására elpusztul. A beépített hűtőrendszer megakadályozza a bőr felforrósodását. Nincs kellemetlen érzés, égető fájdalom.

Ez a kezelés a legjobb választás számodra!

Megmutatjuk Neked, hogy miért:

IPL Kezelés

A lézer esetében 95%-ban végleges eredményre számíthatunk 6-10 kezeléssel, míg az IPL nem nyújtja ezt az eredményt, csak néhány hónap szőrtelenséget és véget nem érő kezelés sorozatot.
– a lézer a melanin sejtek segítségével célzottan a szőrtüszőig jut és ott fejti ki hatását. Az IPL fénye is oda hat, de szétszóródik és nem jut le olyan eredményességgel a szőrtüszőig.
– az Elysion-pro lézerrel kezelhető a barnult bőr is, amíg az IPL-el nem
– a lézer fájdalommentesség és biztonság céljából is jobb választás, hiszen a kristályhűtőfejnek köszönhetően minimális a meleg érzet.

A Nuance Beauty-ban Cocoon Medical Elysion-pro lézeres szőrtelenítő platform, újgenerációs nagy teljesítményű diódalézerrel végezzük a kezeléseket, amely az orvostudomány legfrissebb fejlődésén alapul!

Klasszikus diódalézer

Az átlagos diódalézer gépek általában jóval kisebb teljesítménnyel működnek. Az Elysion-Pro, a ma piacon levő csúcskategóriás gépek között is kiemelkedő, hiszen 2000Watt csúcsteljesítménnyel rendelkezik. Az első pár alkalomnál a hagyományos diódalézerekkel is szép eredményeket lehet elérni, de a kezelések előrehaladtával a vékonyabb, világosabb „maradványszőrökkel” már nem igazán boldogul, míg az Elysion-pro igen. Nem képesek leadni azt a teljesítményt olyan rövid idő alatt, ami szükséges a szőrtüsző szétroncsolásához a bőr és környező szövetek károsítása nélkül.
– Az USP (Ultra Short Pulse=ulra rövid impulzus) technológia lehetővé teszi az akár 3 miliszekundumos impulzusok továbbítását a szőrszálba. Nem vész el a hő. Ahogy a lézer eléri az optimális hőt, megsemmisíti a szőrtüszőt anélkül, hogy a bőrszövetet károsítaná.
– Az Elysion Pro egy speciális hűtő fejjel van ellátva. Ezáltal a bőrszövet károsítása nélkül, maximális eredménnyel tud működni.

Két különböző kezelési módot is tudunk alkalmazni a hagyományos dióda lézerrel szemben, így lehetőségünk van nagy területek gyors, és a kisebb, nehezen elérhető területek precíz kezelésére is.
– Nyáron is biztonsággal használható minden fototípuson.
– Az Elysion-Pro mellett neves orvosok, plasztikai sebészek és szépségklinikák tették le voksukat itthon és a nagyvilágban. Nem véletlenül, hiszen a dióda lézeres készülékek között az élen jár.

Mikor érdemes aZ ELYSION-PRO Lézeres szőrtelenítést választani?

 

Jelenleg napjainkban a legismertebb szőrtelenítő eljárások a borotválkozás, gyantázás valamint vegyi anyagok segítségével történik. Ezek az eljárások viszont sajnos csak hosszabb-rövidebb távon nyújtanak segítséget, és nagyon sok esetben bőrirritációval, szőrtüszőgyulladással járnak.

Ezektől az eljárásoktól eredményesebb hatást lehetett elérni az IPL kezelésekkel bár végleges szőrtelenítést segítségével nem lehet elérni, inkább csak a szőrnövekedés ütemét csökkenti le.

A lézer esetében 95%-ban végleges eredményre számíthatunk 6-10 kezeléssel.

Az Elysion– pro lézer, a szőr pigment sejtjei segítségével célzottan a szőrtüszőig jut és ott fejti ki a hatását, az IPL fénye is ugyanott hat, de szétszóródik a fénye, ezáltal nem jut le a kellő mélységig, így az eljárás kevésbé eredményes.

A kezelésünk eredménye véglegesen szőrtelen, bársonyos , sima bőr.

Így vélekednek azok, akik már sikeresen megszabadultak a felesleges szőrszálaktól!

Hrustinszki-Kegyes Flóra

„Régóta gondolkodtam a végleges szőrtelenítésen, de mivel nem volt róla elegendő információm és az IPL-es megoldásról nem feltétlenül hallottam jókat, így nem mertem belevágni. Nagyon megörültem mikor a Nuance Beauty Salon bővítette a szolgáltatásait az Elysion-Pro lézeres szőrtelenítéssel, mert itt végre minden szükséges információt megkaptam és a kezelés előtt lehetőségem volt minden kérdésemet feltenni. Már az első szőrtelenítés után látványos volt az eredmény és a további kezelések alkalmával pedig teljesen megszűnt a szőrnövekedes. Biztos vagyok benne, hogy más területre is fogom kérni a szőrtelenítést, mert ez valóban olyan befektetés, ami megéri. ”

Kovácsné Kata

Nekem nagyon bevált a kezelés. A program szerint ritkult az állomány. Nem érzékeny,nem fájdalmas,csak egy kis meleg érzetet lehet tapasztalni a kezelés alatt. Gondolom másnál is hasonlóan jók az eredmények.

A kezelések közben nem szőrteleníthetsz majd?

A kezelések között az érintett terület szőrtelenítése csak borotvával megengedett.​ Azonban már az első kezelést követően nagy mértékben lassul a szőrnövekedés, így a második kezelés után ezzel már nem is kell foglalkoznod.

Egy percig sem kell aggódnod, hogy kellemetlen szőrszálakkal kell megjelenned valahol.

Miért van szükség több kezelésre?

A bőrön az aktív szőrtüszők és az inaktív szőrtüszők vannak különböző arányban. A lézeres szőrtelenítés elpusztítja az aktív szőrtüszőt, és véglegesen megszünteti azt. Az inaktív tüszők növekedési fázisban vannak, nem úgy , mint a többi, és így a következő kezeléseknél pusztíthatjuk majd csak el őket.

Egy kezelés hossza függ a vendég szőrének típusától, színétől, a kezelendő területtől és egyénenként a speciális eljárási folyamattól.

Általában elmondható, hogy egy kúra 6-10 alkalmat jelent, ami egyéntől és területtől függően változó lehet.
A kezelések a terület méretétől függően 10-60 percet vesznek igénybe.
A kúra alatt 4-8 hetenként kell a kezelést elvégezni, szintén az adott szőrteleníteni kívánt zónától függően.

A kezelés helyszíne:

A lézeres szőrtelenítési szolgáltatást aszódi szépségszalonunkban veheted igénybe. Szalonunkba a környékről és távolabbi településekről is gyakorta érkeznek vendégek. Ha messzebb laksz, akkor se riadj vissza, mert az eredmények bőven kárpótolni fognak a plusz kilométerekért.

Szalonunkat Aszódon, Budapesttől nagyjából fél órányi útra találod meg.

Üzletünk az udvarban található, ahol a parkolás ingyenes.

Pontos címünk:

Aszód, Kossuth Lajos út 67, Budapesttől fél órára /M3 bagi lehajtó/

Elysion-pro lézeres szőrtelenítés árlista

TERÜLET 1 ALKALOM 6+2 ALKALOM
Konzultáció, kipróbálás 10×10-es területen (kar vagy láb)  ingyenes  
Bajusz 10 000 Ft 60 000 Ft
Bajusz + áll + pajesz 20 000 Ft 120 000 Ft
Hónalj 16 000 Ft 96 000 Ft
Mellek között 10 000 Ft 60 000 Ft
Mellkas 25 000 Ft 150 000 Ft
Vállak 15 000 Ft  90 000 Ft
Nyak elől/hátul 10 000 Ft 60 000 Ft
Bikini 20 000 Ft 120 000 Ft
Teljes intim 25 000 Ft 150 000 Ft
Far belső 10 000 Ft 60 000 Ft
Lábszár 40 000 Ft 240 000 Ft
Comb 40 000 Ft 240 000 Ft
Alkar 25 000 Ft 150 000 Ft
Felkar 25 000 Ft 150 000 Ft
Hascsík 10 000 Ft 60 000 Ft
Has 25 000 Ft 150 000 Ft
Hát (teljes) 40 000 Ft 240 000 Ft
Derék 20 000 Ft 120 000 Ft
Kedvezményes csomagajánlatok:    
Teljes intim + hónalj csomag 35 000 Ft 210 000 Ft
Lábszár + hónalj csomag 42 000 Ft 252 000 Ft
Lábszár + teljes intim csomag 50 000 Ft 300 000 Ft
SILK: Lábszár + bikini + hónalj 50 000 Ft  
VELVET: Lábszár + teljes intim + hónalj 60 000 Ft  
TENDER: Teljes láb + bikini + hónalj 80 000 Ft  
VENUS: Teljes láb + teljes intim + hónalj  90 000 Ft  
Kedvezményes csomagajánlatok FÉRFIAKNAK:    
HANDSOME: Felső hát + vállak  30 000 Ft  
POWER: Teljes hát + vállak + hónalj 50 000 Ft  
HERO: Törzs elől (has és mellkas) + hónalj 50 000 Ft  
GENTLEMAN: Teljes törzs (hát, mellkas, has) + hónalj  80 000 Ft  
A tartós eredményhez 6-10 alkalom szükséges.    

Az árak 2023. október 1-től érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

JELENTKEZZ INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

Maradtak benned kérdések, esetleg félsz a kezeléstől?

Jelentkezz ingyenes konzultációnkra, ahol megnézzük, hogy az adott területen körülbelül hány kezelésre lesz szükség, valamint mindent elmagyarázunk. Ha szeretnéd, lehetőséged van ingyenesen kipróbálni a kezelést, egy 10*10 cm-es területen (karon vagy lábon).

A jelentkezéshez kattints az alábbi gombra:

 


Felhívom a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a jelen weboldalra feltöltött fotók és szöveges tartalmak a weboldal tulajdonosának, mint szerzőnek saját szellemi termékei, azok felhasználásra kizárólagos joggal a weboldal tulajdonosa jogosult. A szerzői jogi védelem alapján a szerzőnek kizárólagos joga van a mű egészének vagy valamely azonosítható részének anyagi formában és nem anyagi formában történő bármilyen felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére. A feltöltött fotók és szöveges tartalmak felhasználására engedély csak külön felhasználási engedéllyel szerezhető.