NUANCE BEAUTY SHOP

A szalonunkban alkalmazott kezelések között ajánlott minőségi kozmetikumokkal ápolni bőrünket, hiszen a köztes időszakokban a kezelések eredményességét segítik, támogatják, és az elért állapotot fenntartják. Vendégeinknek bőrünk állapotához mérten személyes ajánlást teszünk, mely kozmetikumokkal érdemes az otthoni ápolást folytatni. Üzletünkben megtalálhatóak a Babor, Dr Babor kozmetikumok és smink termékek teljes kínálata.

Nem tartozol még a szalon vendégei közé? De szívesen kipróbálnád a Babor termékeket?
Csalódtál már rengeteg kozmetikumban, úgy érzed egyik arckrém sem megfelelő számodra?
A legtöbb ilyen esetben ez akkor fordulhat elő, ha nem a bőrnek megfelelő arcápolót veszünk le az üzletek polcairól.

Van egy jó hírünk! Nekünk ez a szakterületünk! Tudunk neked segíteni, hogy a bőröd is hálás legyen, te pedig elégedett.

A Nuance Beauty Shop mindenki számára nyitva áll. Bejelentkezés nélkül is eljöhetsz hozzánk, kipróbálhatod a legújabb sminktermékeket, valamint elérhetőek mindenki számára a magas hatóanyagtartalmú, exkluzív Babor kozmetikumok. Amennyiben úgy érzed segítségre szorulsz, hiszen nem tudod melyik krém, szérum, arctisztító lenne számodra a legmegfelelőbb, úgy kérd bátran szakértő kozmetikusaink segítséget. Ebben az esetben szükség van időpont foglalásra,ahol szakértőink díjmentesen ellátnak tanácsokkal az otthoni bőrápolással kapcsolatosan, bőröd szépségének megtartása , vagy akár javítása érdekében. Ha pedig a szalon hatékony kezeléseit is kipróbálnád, de nem tudod melyiket válaszd, ebben az esetben is rendelkezésedre állunk, és bőröd állapotát felmérve, a kezelésekre is javaslatot teszünk számodra.

Milyen előnyökkel jár a Nuance Beauty Shop?

  • szakértői tanácsadás (előre egyeztetett időpontban)
  • minőségi kozmetikumok (nyitvatartási időben bárki számára elérhetőek)
  • ingyenes mintákkal is ellátunk, hogy ki tud otthon próbálni a készítményeket
  • sminktermékeinket személyesen ki is tudod próbálni

Felhívom a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a jelen weboldalra feltöltött fotók és szöveges tartalmak a weboldal tulajdonosának, mint szerzőnek saját szellemi termékei, azok felhasználásra kizárólagos joggal a weboldal tulajdonosa jogosult. A szerzői jogi védelem alapján a szerzőnek kizárólagos joga van a mű egészének vagy valamely azonosítható részének anyagi formában és nem anyagi formában történő bármilyen felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére. A feltöltött fotók és szöveges tartalmak felhasználására engedély csak külön felhasználási engedéllyel szerezhető.