LÉZERES KEZELÉSEK

PURE Peptid V.I.P. lézeres kezelés

Érett, vagy gyorsan öregedő bőrre.
Lifting problémákra, rugalmatlan bőrre.

A PURE Peptid V.I.P. -lézeres kezelés az Age Attraction 2020-as innovációs fejlesztése. A fejlesztés elképesztően jól sikerült. A kezelés még a legtöbbet kívánó, maximalista vendégeknél is megállja helyét.

A kezelés során, négy szolgáltatási területet alkalmazunk maximumon:

 • több szintű intenzív mélytisztítás és előkezelés
 • lézeres stimuláció
 • koncentrált hatóanyag alkalmazás
 • fókuszált elektroporáció-jénai hatástanulmány által igazolva- a lehető legmélyebb hatóanyag bejuttatás érdekében.

 

MIÉRT AJÁNLOTT A PURE peptid V.I.P. – LÉZERES KEZELÉS?

A peptidek hatására a bőr szerkezete biológia átalakuláson megy át. A jól összeállított peptid komplexek rendkívüli dologra képesek: stimulálják a fibroblasztokat arra, hogy új alkotóelemeket termeljenek, mint a kollagén, elasztin.

A peptidek hatására- ha megfelelő kombinációban, mélyen és nagy dózisban vannak bejuttatva- a bőr rugalmasságán, tömörségén nagymértékben javtani lehet. Az Age attraction által fejlesztett PURE peptid a leghatékonyabb peptideket alkalmazta, nagy koncentrációban gy a Meso Laser készülékkel való bejuttatása kiváló eredmények elérését teszi lehetővé.

A PURE peptid V.I.P. kezelés kapcsán, ha a kezelés a megalkotott, szigorú protokoll szerint zajlik, és a hatóanyag mennyiség is az , amit a gyártó előírt, akkor azonnal érezhető és látható eredmények születnek. Az összkép a kezelést követő napokban fokozódik. Az eredmények ismétléssel, pár alkalom elvégzése után tartóssá is válnak.

A kezelés közben alkalmazott intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait.

A kezelés időtartama: 90 perc

KINEK AJÁNLJUK?

Bármilyen korosztály részére, de kifejezetten érett vagy gyorsan öregedő bőrtípusokra. Lifting problémákra, rugalmatlan bőrre.

MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS UTÁN?

Egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, tömörebb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszútávú hatásra, mivel a hatóanyagok igazoltan a bőrbe kerülnek, amely képes megkötni és tárolnai azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

MILYEN HATÓANYAGOKAT HASZNÁLUNK?

Minden kezelést az Age Attraction PURE peptides szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumával végezzük. A német Age Attraction manufaktúra termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-ageing összetevőket.

A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

MIKOR NEM AJÁNLJUK A KEZELÉST?

Rák, sclerosis multiplex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot, vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox kezelést követően 6 hétig.

A kezelés ára

A kezelések árait az árjegyzékünkben ide kattintva megtalálod!

MILSYS®​ LÉZERES MEZOTERÁPIA 

A gyönyörű, feszes és fiatalos bőr többé nem elérhetetlen álom. A lézeres mezoterápia kezelésekkel azonnal ragyogó és látványos eredmény érhető el. Az innovatív technológiának és a bevitt szuperkoncentrátumoknak köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőr fiatalságát.

A lézeres mezoterápia napjainkban a legfejlettebb és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások egyike. Ennek egyedülálló képviselője a német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készülék, amely ötvözi a nagy teljesítményű lézer erejét a fókuszált elektroporációs technológiával:

 • Az intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait.
 • A fókuszált elektroporációs technológia képes az aktív hatóanyagokat bejuttatni a mély szöveti rétegekbe, amik ezáltal belülről, sejtszinten újítják meg a bőrt.

A lézer lenyűgöző hatása alkalmazható:

 • Az kollagén stimulálására, lifting és ránckezelésekre, kézfej bőrének regenerálására
 • A szemkörnyék feszesítésre, szem alatti táskák csökkentésére
 • Rosacea, akné, gyulladásos, érzékeny bőrterületek kezelésére
 • Mélyhidratáló kezelésekre
 • Terhességi csíkok halványítására
 • Cellulit kezelésre és alakformálásra
 • Lokális zsírbontásra (toka, lovagló és csípő tájék, belső comb, stb.)
 • Bőrszövet feszesítésre, kötőszövet erősítésre
 • Esztétikai műtétek elő- és utókezelésére, sebgyógyításra

Kinek ajánljuk?

30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.

A kezelés elsődleges célja a lifting és ránckezelés, látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

Mire számíthatsz a kezelés után?

Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel a hatóanyagok olyan mély, szöveti rétegbe kerülnek, amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

Rák, sclerosis multipex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követő hat hétben.

A kezelések árait az árjegyzékünkben ide kattintva megtalálod!

CW LASER – RÉTEGELT HYALURONSAVAS FELTÖLTÉS

A kezelés során az egyik legerősebb anti-ageing összetevőt, a triplex hyaluronsavat nem csupán egy, hanem két rétegben juttatjuk a bőrbe az egyedülálló Meso Laser elektroporációs technológia segítségével. A tartós és látványos eredmény eléréséhez a hyaluronsav mellett további specifikus anti-ageing összetevőket alkalmazunk. Végül a bejuttatott hatóanyagokat a CW Laser segítségével aktiváljuk, melynek hatására a bevitt hatóanyagok beépülnek, a bőrszövet tömörödik, kisimul, a kezelés pedig rendkívül tartóssá válik.

Igazi nehézbombázót vetnél be a ráncok ellen? A CW Laser kezelés még a Meso Laser palettán is prémium kategóriának számít, hiszen a bőröd háromszor annyi értékes hatóanyaghoz jut, melyek feszesítő hatását akár hónapokig élvezheted.

A hyaluronsavas arcfeltöltést ez idáig csak a ráncok alá történő beinjekciózásként alkalmazták. A csúcstechnológiának számító CW Laser azonban lehetővé teszi, hogy ne csupán az egyes ráncokat, hanem az arc teljes felületét hyaluronsavval töltsük fel – mindezt teljesen fájdalommentesen.

Mire számíthatsz a kezelés alatt és után?

A kezelés 100%-ban biztonságos, tökéletesen egyenletes hyaluronsavas feltöltés, azonnali hatással, gyógyulási idő nélkül. A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, bizonyos fázisaiban azonban enyhe kellemetlenséggel mindenképp számolni kell. A kezelést követően a bőr nem pirosodik ki, nem érzékeny, a kezelt felületek nyomkodásra sem fájdalmasak, véraláfutás az alkalmazott technológiának köszönhetően kizárt.

A kezelés után a bőröd azonnal és rendkívül látványosan feltöltődik. A rétegelt hatóanyag bevitelnek és a lézeres aktiválásnak köszönhetően a hyaluronsav nem szívódik fel egy-két hét alatt, és hosszú távon kifejtheti hatását a bőrödben.

Kinek ajánljuk?

A CW Laser innovációja minden életkorban és bőrtípusra hatékonyan alkalmazható.

Neked ajánljuk, ha olyan kezelést keresel, amellyel nem kell kúrát végezned, hanem már egy alkalommal is látványos változást érhetsz el, és az eredmény több héten keresztül vagy akár hónapokig tartós marad.

Kezelési paletta a CW LASER technológiával

 • HYALURON MAX SKIN BOOST – 25 év felett
  Rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés
 • MESO DELUXE – 40 év felett
  Rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés, peptid koncentrátumokkal az extra hidratált és feszes bőrért
 • MESO DIAMOND – Maximalistáknak
  Rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés és mély, irha szintű kollagén mátrix terápia

A kezelések árait az árjegyzékünkben ide kattintva megtalálod!

MILSYS® Laser Special (kollagén rekonstrukció)

A bőr kollagén mátrixa fiatal korban elképesztően feszes és rugalmas. Az idő múlásával azonban a kollagén rostok egyre jobban kinyúlnak, és bőrünk rohamos tempóban veszíti el tartását. Ezt a folyamatot hatékonyan megelőzhetjük időben elkezdett, évente beütemezett Laser Special kollagén mátrix rekonstrukciós kúrával.

A lézeres kollagén mátrix rekonstrukció az egyik legmeghatározóbb kezeléssé vált a hosszú távú anti-ageing területén. Számos kutatás bizonyította, hogy a speciális lézerek (nagyon pontosan meghatározott lézerfénnyel, teljesítménnyel és kezelési protokollal) képesek pozitívan hatni a kollagén mátrixra, és sokáig rugalmasan tartani a bőrt. A Meso Laser nagy teljesítményű lézere intenzíven stimulálja a fibroblaszt sejteket, rugalmasabbá teszi a kollagén mátrixot, ezáltal pozitív hatással van az öregedési folyamatok lassítására.

A teljes kúra elvégzése évente 1-2 alkalommal javasolt.

A kúra hosszú távú hatását jelentősen növelhetjük fenntartó kezelésekkel: 2 alkalom Meso Laser mezoterápiás kezeléssel igazoltan bőrbe jutó hyaluronsavas töltéssel.

A kezelések árait az árjegyzékünkben ide kattintva megtalálod!

SZERETNÉL BEJELENTKEZNI?

Bejelentkezni telefonon a 06/20-390-0053-as telefonszámon ill. online van lehetőséged.
Az online bejelentkezés után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Kíváncsi vagy mi mennyibe kerül? Nézd meg az árjegyzékünket


Felhívom a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a jelen weboldalra feltöltött fotók és szöveges tartalmak a weboldal tulajdonosának, mint szerzőnek saját szellemi termékei, azok felhasználásra kizárólagos joggal a weboldal tulajdonosa jogosult. A szerzői jogi védelem alapján a szerzőnek kizárólagos joga van a mű egészének vagy valamely azonosítható részének anyagi formában és nem anyagi formában történő bármilyen felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére. A feltöltött fotók és szöveges tartalmak felhasználására engedély csak külön felhasználási engedéllyel szerezhető.