Meso Laser

Ha mezoterápia, akkor Meso Laser

Ismerd meg a készüléket, amely világszerte újraértelmezte a mezoterápia fogalmát!

A Meso Laser kezelések forradalmi átmenetet képeznek a kozmetikai és az orvos-esztétikai kezelések között. A nagy teljesítményű lézer olyan intenzív stimuláló hatást képes kifejteni a bőrben, amely nem hasonlítható egyetlen másik készülékhez sem. Orvosi beavatkozás nélkül is rendkívül mély hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, ezzel sejtszinten támogatja a bőr megújulását, az öregedési folyamatok lassítását és természetes módon korrigálja a meglévő problémákat.

Lenyűgöző hatékonyság, hosszan tartó eredmény

A kezelések során kizárólag Age Attraction termékeket használunk, amelyek kiemelkedő hatékonyságú összetevőket tartalmaznak, nagyon magas koncentrációban. Ennek köszönhetően már az első kezeléssel is rendkívül látványos eredményt érhetünk el. Az innovatív lézeres technológia és az egyedülálló hatóanyagok kombinációja pedig nem csupán a látható tünetek enyhítésére nyújt megoldást, hanem hosszú távon segít megőrizni a bőr szép állapotát.

Nem mindegy, hogy hova jársz kezelésre

Rengeteg kozmetika kínál lézeres mezoterápia kezelést a megfelelő technológiai háttér nélkül, sokszor ellenőrizetlen termékekkel. Azonban az eredeti Meso Laser kezeléseket kizárólag hitelesített partnerek végezhetik Magyarországon. Büszkék vagyunk rá, hogy szalonunk kiérdemelte ezt a címet, ami garanciát jelent számodra, hogy a kezeléseket a protokoll legszigorúbb betartásával végezzük, és valóban azt az eredményt kapod, amire vágytál.

A Meso Laser ás az Age Attraction által kidolgozott kezelési protokoll, az első és az eredeti lézeres mezoterápiás eljárás. A vendégek biztonsága és a kezelés hitelessége érdekében a MILSYS ® Lézeres mezoterápia protokollkezelések védjegy oltalom alatt állnak!

A kezelés árairól itt tájékozódhatsz!


Felhívom a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a jelen weboldalra feltöltött fotók és szöveges tartalmak a weboldal tulajdonosának, mint szerzőnek saját szellemi termékei, azok felhasználásra kizárólagos joggal a weboldal tulajdonosa jogosult. A szerzői jogi védelem alapján a szerzőnek kizárólagos joga van a mű egészének vagy valamely azonosítható részének anyagi formában és nem anyagi formában történő bármilyen felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére. A feltöltött fotók és szöveges tartalmak felhasználására engedély csak külön felhasználási engedéllyel szerezhető.