Lézeres Mezoterápia

A gyönyörű, feszes és fiatalos bőr többé nem elérhetetlen álom. A lézeres mezoterápia kezelésekkel azonnal ragyogó és látványos eredmény érhető el. Az innovatív technológiának és a bevitt szuperkoncentrátumoknak köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőr fiatalságát.

A lézeres mezoterápia napjainkban a legfejlettebb és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások egyike. Ennek egyedülálló képviselője a német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készülék, amely ötvözi a nagy teljesítményű lézer erejét a fókuszált elektroporációs technológiával:

  • Az intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait.
  • A fókuszált elektroporációs technológia képes az aktív hatóanyagokat bejuttatni a mély szöveti rétegekbe, amik ezáltal belülről, sejtszinten újítják meg a bőrt.

A lézer lenyűgöző hatása alkalmazható:

– Az kollagén stimulálására, lifting és ránckezelésekre, kézfej bőrének regenerálására

– A szemkörnyék feszesítésre, szem alatti táskák csökkentésére

– Rosacea, akné, gyulladásos, érzékeny bőrterületek kezelésére

– Mélyhidratáló kezelésekre

– Terhességi csíkok halványítására

– Cellulit kezelésre és alakformálásra

– Lokális zsírbontásra (toka, lovagló és csípő tájék, belső comb, stb.)

– Bőrszövet feszesítésre, kötőszövet erősítésre

– Esztétikai műtétek elő- és utókezelésére, sebgyógyításra

Kezelési folyamat

 

A kezelés időtartama kb. 60 perc.
Javasolt ütemezés: 4- 6 alkalmas kúra
(Az első 3 kezelés heti rendszerességgel, majd két-három hetente egy kezelés.)
A fenntartó kezeléseket egyénre szabottan 4-8 hetente javasoljuk.

Kinek ajánljuk?

30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.
A kezelés elsődleges célja a lifting és ránckezelés, látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.
Mire számíthatsz a kezelés után?

Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel a hatóanyagok olyan mély, szöveti rétegbe kerülnek, amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

Milyen hatóanyagokat használunk?

Minden kezelést az Age Attraction szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumaival végzünk. A német cég termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-aging összetevőket (hyaluronsav, peptidek, növényi őssejt, vitaminok, para zsázsa, stb.).
A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.
A termékskála az otthoni ápoláshoz használatos készítményeket is tartalmazza, amelyekkel fokozható a kezelések hatása és még tartósabb eredmény érhető el.

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

Rák, sclerosis multipex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követő hat hétben.

 

A kezelés árairól itt tájékozódhatsz!


Felhívom a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a jelen weboldalra feltöltött fotók és szöveges tartalmak a weboldal tulajdonosának, mint szerzőnek saját szellemi termékei, azok felhasználásra kizárólagos joggal a weboldal tulajdonosa jogosult. A szerzői jogi védelem alapján a szerzőnek kizárólagos joga van a mű egészének vagy valamely azonosítható részének anyagi formában és nem anyagi formában történő bármilyen felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére. A feltöltött fotók és szöveges tartalmak felhasználására engedély csak külön felhasználási engedéllyel szerezhető.