CW-LASER kezelések

CW Laser – rétegelt hyaluronsavas feltöltés

Igazi nehézbombázót vetnél be a ráncok ellen? A CW Laser kezelés még a Meso Laser palettán is prémium kategóriának számít, hiszen a bőröd háromszor annyi értékes hatóanyaghoz jut, melyek feszesítő hatását akár hónapokig élvezheted.

A hyaluronsavas arcfeltöltést ez idáig csak a ráncok alá történő beinjekciózásként alkalmazták. A csúcstechnológiának számító CW Laser azonban lehetővé teszi, hogy ne csupán az egyes ráncokat, hanem az arc teljes felületét hyaluronsavval töltsük fel – mindezt teljesen fájdalommentesen.

A kezelés során az egyik legerősebb anti-aging összetevőt, a triplex hyaluronsavat nem csupán egy, hanem három rétegben juttatjuk a bőrbe az egyedülálló elektroporációs technológia segítségével. A tartós és látványos eredmény eléréséhez a hyaluronsav mellett további specifikus anti-aging összetevőket alkalmazunk. Végül a bejuttatott hatóanyagokat a CW lézer segítségével aktiváljuk, melynek hatására a bőrszövet tömörödik, kisimul, a kezelés pedig rendkívül tartóssá válik.

Mire számíthatsz a kezelés alatt és után?

A kezelés 100%-ban biztonságos, tökéletesen egyenletes hyaluronsavas feltöltés, azonnali hatással, gyógyulási idő nélkül. A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, bizonyos fázisaiban azonban enyhe kellemetlenséggel mindenképp számolni kell. A kezelést követően a bőr nem pirosodik ki, nem érzékeny, a kezelt felületek nyomkodásra sem fájdalmasak, véraláfutás az alkalmazott technológiának köszönhetően kizárt.

A kezelés után a bőröd azonnal és rendkívül látványosan feltöltődik. A rétegelt hatóanyag bevitelnek és a lézeres aktiválásnak köszönhetően a hyaluronsav nem szívódik fel egy-két hét alatt, hanem akár hónapokig is kifejti feszesítő hatását a bőrödben.

Kinek ajánljuk?

A CW Laser innovációja minden életkorban és bőrtípusra hatékonyan alkalmazható.
Neked ajánljuk, ha olyan kezelést keresel, amellyel nem kell kúrát végezned, hanem már egy alkalommal is látványos változást érhetsz el, és az eredmény hónapokig tartós marad.

Kezelési paletta a CW Laser technológiával:

HYALURON MAX SKIN BOOST – 25 év felett

Rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés

Egy kezelés során:
· Triplex Hyaluronsav, Argirelin és organikus szilicium betöltés és aktiválás
· Intenzív BETA-HYDROXY orvos-kozmetikai mélypeeling
· Minimum 30 perces CW LASER stimuláció
· AJÁNDÉK luxus nyak-dekoltázs feszesítés

MESO DELUXE – 40 év felett

Rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés, peptid koncentrátumokkal az extra hidratált és feszes bőrért

Egy kezelés során:
· Triplex Hyaluronsav, Youth Wonder peptidkoncentrátum, Argirelin és organikus szilicium betöltés és aktiválás
· Intenzív BETA-HYDROXY orvos-kozmetikai mélypeeling
· Minimum 30 perces CW LASER stimuláció
· AJÁNDÉK luxus nyak-dekoltázs feszesítés

MESO DIAMOND – Maximalistáknak

Rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés és mély, irha szintű kollagén mátrix terápia


Egy kezelés során:
· Triplex Hyaluronsav, Argirelin és organikus szilicium betöltés és aktiválás
· Intenzív BETA-HYDROXY orvos-kozmetikai mélypeeling
· Minimum 30 perces CW LASER stimuláció
· Minimum 20 perces Medical Laser (mély, irha szintű kollagén indukciós biostimuláció)
· AJÁNDÉK luxus nyak-dekoltázs feszesítés

Milyen hatóanyagokat használunk?

Minden kezelést az Age Attraction szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumaival végzünk. A német cég termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-aging összetevőket (hyaluronsav, peptidek, növényi őssejt, vitaminok, para zsázsa, stb.).

A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

A termékskála az otthoni ápoláshoz használatos készítményeket is tartalmazza, amelyekkel fokozható a kezelések hatása és még tartósabb eredmény érhető el.

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

Rák, sclerosis multipex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követő hat hétben.

A CW Laser kezelések árairól itt tájékozódhatsz!


Felhívom a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a jelen weboldalra feltöltött fotók és szöveges tartalmak a weboldal tulajdonosának, mint szerzőnek saját szellemi termékei, azok felhasználásra kizárólagos joggal a weboldal tulajdonosa jogosult. A szerzői jogi védelem alapján a szerzőnek kizárólagos joga van a mű egészének vagy valamely azonosítható részének anyagi formában és nem anyagi formában történő bármilyen felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére. A feltöltött fotók és szöveges tartalmak felhasználására engedély csak külön felhasználási engedéllyel szerezhető.